Általános szerződési feltételek

A Szolgáltató vállalja, hogy

 • a birtokában lévő mechanikus rodeóbika szettet a külön egyeztetett időponttól kezdve 6 óra időtartamban a rendelkezésre álló telepítési feltételek esetén biztonságosan üzemelteti (szabadtéren csak megfelelő időjárási körülmények között)
 • a rodeóbikát használó vendégek részére az ügyességi versenyt lebonyolítja, azaz rögzíti a vendégek rodeóbikán eltöltött időtartamát, azokat a 6 óra leteltét követően elemzi, összesíti és rangsorolja. A 1-3. helyezett névsorát a Megrendelő részére átadja. Az ügyességi verseny szervezője a Megrendelő, a lebonyolítója a Szolgáltató.
 • amennyiben a rendezvény időpontja előtt legalább 21 nappal a Megrendelő a megrendelést írásban visszavonja, abban az esetben a részére megfizetett szolgáltatás díját a Szolgáltató 100%-ban visszautalja Megrendelő részére. Amennyiben a rendezvény előtt 1-20 nappal a Megrendelő a megrendelést írásban vagy szóban visszavonja, akkor a Szolgáltató a részére megfizetett szolgáltatás díjának 50%-át a Megrendelő részére visszautalja, a fennmaradó 50% a Szolgáltatót illeti meg, azt további ellenszolgáltatás nélkül lemondási díj fejében megtartja.
 • ha a rendezvény előtt a Szolgáltató mondja vissza a szolgáltatás teljesítését, abban az esetben a Szolgáltató a részére kifizetett szolgáltatási díj 100 %-át visszautalja a Megrendelő részére.

A Megrendelő vállalja, hogy

 • a megrendelés esetén a Szolgáltató részére a szolgáltatás díját és a lentebbi számítás alapján felszámított kiszállás díjat átutalás esetén a megrendelést követően részére e-mailben megküldött díjbekérőben szereplő időpontig megfizeti, illetve készpénzes fizetés esetén a helyszínen az eszköz telepítése, azaz a szolgáltatás megkezdése előtt az átadott számla ellenértékét kifizeti.
 • a rendezvény napján a szolgáltatás díját akkor is kifizeti, amennyiben nem a Szolgáltató hibája miatt az eszköz biztonságos üzemeltetése nem kivitelezhető (áramkimaradás, esős, vagy szélviharos időjárás), vagy a rendezvény bármilyen okból elmarad
 • a rendezvény előtt 1-20 nappal történő lemondása esetén a Szolgáltató részére a szolgáltatás díjának 50%-át megfizeti.
 • a Szolgáltató által lebonyolított ügyességi versenyben résztvevők helyezését kihirdeti, a helyezetteket a Megrendelő által biztosított díjazásban részesíti. Amennyiben a verseny lebonyolítását a Megrendelő nem kéri, abban az esetben is a teljes szolgáltatás díját köteles megfizetni.
 • az eszköz telepítéséhez szükséges feltételeket biztosítja (230V 40 méteren belül, száraz, vízszintes 7m-szer 10 m talaj, 2,5 m szabad magasság. Az eszközt súlya és terjedelme miatt kézierővel szállítani maximum 1-2 lépcsőfokon palló segítségével lehet. Emeletre még személyfelvonó biztosítása esetén sem lehet szállítani.) Nehezen megközelíthető helyszín esetén a Szolgáltató részére közreműködő, szállító személyzetet biztosít a Megrendelő.
 • a Szolgáltató részére utánfutós személygépkocsival megközelíthető helyszínt, illetve a telepítést követően a gépkocsi parkolására helyet biztosít
 • a Szolgáltató személyzete részére a rendezvényre díjtalan belépést biztosít
 • a rendezvény ideje alatt a Szolgáltatónak okozott kárt helyben készpénzben megtéríti
 • a rendezvényt népszerűsítő marketing kiadványokon, szórólapokon a tőle elvárható módon a TotoRodeo-t, vagy annak logóját feltünteti, megemlíti.

Kiszállási díj számítása:

Csongrád-Bokros (6648) 50 km-es körzetében a kiszállás díjtalan. Csongrád-Bokrostól 51 km, vagy annál távolabb eső helyszínekre történő kiszállásért külön díjat kell fizetni a Szolgáltató részére. A számításnál csak az odautat vesszük figyelembe, a visszaútért külön díjat nem számítunk fel. Az út hosszának megállapításához a Google Maps útvonaltervezőjét használjuk. A helyszínre vonulás díja: 80 Ft/km 

Bármilyen nyitott kérdése van kérem hívjon a +36/30/632-6302 telefonszámon.